Читаоци:)

субота, 10. септембар 2016.

Anonimna djevojka:)

Hey, hey.
Kao što vidite još jedan blog u nizu blogova koji danas postoje, još jedan post u nizu postova. Zašto? Ko sam? Šta ja radim ovdje? To je sve ono što vas zanima sada .. Međutim,ništa od toga vam neću sada reći. Neću vam govoriti svoje privatne informacije, jer jedostavno želim da ostanem anonimna, koliko god je to moguće. Znači, žensko sam i bavim se blogovanjem, odnosno od danas sam ' blogerka'
.Što se tiče otvaranja bloga, prva želja bila mi je da otvorim modni blog, pa sam shvatila da mi to neće  ići, pa sam razmišljala o tome da otvorim lifeStyle blog i da vam kažem ko sam i šta sam. Međutim, živimo u takvom vremenu da bi me svi osuđivali, a ja to trenutno ne mogu da podnesem, bez obzira što sam osoba koju ne zanimaju tuđa mišljenja. I eto tako, dođoh na ideju da postanem takozvana '' Onlajn devojka ''. Neću biti kopija Onlajn devojke or tako nešto, nego samo ne želim da znate nešto o meni.
Informacije koje vam neću govoriti jeste moje ime, prezime, godine, grad u kom živim i to bi bilo to otprilike.  Možda se nekada odlučim da vam kažem državu iz koje dolazim i da vam kažem godine, a do tada, mene možete da zovete Eminem. Znam da ima dosta ljudi koji se pretstavljaju kao EMINEM, ali ja stvarno nemam ništa kreativnije i to je jedini naziv koji nema sličnosti sa mojim pravim imenom. Ukoliko vi imate neki prijedlog kako bi me mogli zvati, pišite u komentarima:)
Na blogu ću pisati razne savijete, lifeHacks, favorite, možda čak i neke storyTime priče. Ukoliko mi bude dobro išlo, možda krenem postavljati slike koje ja budem fotografisala, a do tada, skidaću i stavljati slike sa interneta.Postove ću objavljivati onda kada budem imala vremena & inspiracije. To će najčešće biti vikendom jer tada imam najviše slobodnog vremena.
I za kraj možete me zapratiti na mom instagramu koji je vezan sa ovaj blog, username: @begzbegz_. Zapratite me. Isto tako možete mi se javiti na moju stranicu ( čisto onako da se dopisujemo, pitaiti me nešto, mogu vam dati savet ) koju imam već dugo, ali je nisam koristila - Eminem's corner • Toliko od mene, do sledećeg posta ljubi vas i voli vaša12 коментара:

 1. Ideja za blog je odlična, svaka čast Eminem♥

  ОдговориИзбриши
 2. Želim ti svu sreću sa blogom :*
  Poseti moj blog: https://kikaa99.blogspot.rs/

  ОдговориИзбриши
 3. Draga baš zato što si posebna, ja verujem da ćeš uspeti, i da ćeš se proslaviti kao blogerka. Zaista je danas vreme takvo, gde dobre stvari osudjuju zli ljudi, gde te hejtuju ako se ne utapas u amsu, ali ne odustaj, uz tebe smo! Ja ti zelim svu srecu u daljem blogovanju, iako sam nova, rado cu ti pomoci, kako god mogu. Ako ista zatreba javi se.

  http://thestoryofagothic.blogspot.rs/

  ОдговориИзбриши
  Одговори
  1. Hvala ti na podršci draga moja. Nadam se da ćemo se družiti ovdje na blogu. Slažem se što se tiče osuđivanja, uvijek će toga biti .. Hvala ti još jednom srećo♥

   Избриши